Priložnosti in napovedi za igre na srečo za 7. mesec NFL

Vsi orisi igre Few days 7 NFL so naslednji in morda najsodobnejša računalniška zasnova william hill promocijska koda SportsLine vključuje predloge za igre na srečo NFL in napovedali boste, da bi morali danes izbrati največje izbire igre Few days 7 NFL. Začetnih nekaj spletnih iger v nekaj dneh — odličen spopad »Četrtkov večerni športni dogodki« in spletna igra Jaguars-Dolphins London — so med seboj pokrivali novi slabši igralci. Prihajajoča se je pojavila nova nedeljska glavna plošča, ki je opazila najnovejšo prednostno ustvarjanje zapisa 8-dos v nasprotju z zapuščino.

  • Los Angeles morda ni nekaj skrivnih sprejemnikov, vendar, ker Joshua Palmer poskuša govoriti o odličnem pretresu možganov, in lahko bi bil Keenan Allen morda izbira datuma igre.
  • Čeprav ne, verjamemo, da se popolnoma novi Steelers ne potegujejo le za lastništvo wild carda v letu 2023, ampak resnično poskušam pomagati zmagati na svežem, agresivnem AFC Northernu.
  • Walker se je dejansko prisiljen odjaviti iz spletne igre proti Ramsom, ki imajo izgorelo ramo, pričakuje se, da bo na voljo v nasprotju z Buccaneers v 7. dnevu.
  • NFL Outlines, ki imajo plus (+), pomenijo količino, ki jo dobite, če je stavljen poskus sto $.
  • Za zaključek 7. dne imam povprečno petkovo večerno športno tekmo med Holdi in vi lahko Patrioti v Foxboroju.

Lahko se pridružite regulirani spletni športni stavnici pod pogojem, da stavite na igro NFL. Ponujajo nekaj možnosti za vsako spletno igro, skupaj z napredovanjem točk, skupnimi vsotami, odlično denarno linijo, stavami in možnostmi parlays. Kaj morate ustvariti, poskusite odkriti igro in jih lahko ustvarite na lističu za izbiro.

Nfl možnost za vsak dan: william hill promocijska koda

MatchupSpreadMoneylineTotalBengals med PanthersBengals -5,0Bengals -230, Panthers +19046,0The Panthers je največji družinski podložnik za rekord 4. dan glede na možnost začetne lige NFL. Joe Burrow in naložba Bengals, da bosta v dveh korakih osredotočena na svojo denarno priložnost po zaslugi treh mesecev, pri čemer bo edina morebitna ovira tekma proti svežim Chiefsom znotraj Few days 2. Najnovejši rezultat Bengals kar zadeva Finest 5 glede na možnost Very Bowl, saj imajo Panthers najdaljšo verjetnost od vseh ljudi v NFL.

NFL Chance Dan 9

william hill promocijska koda

Oglejte si priložnost lige NFL danes zaradi tedenske igre 1. korak tedna lige NFL na enem mestu na Dimers.com. Uporabite enoto v tem članku, da boste lahko brez težav preučili povsem novo priložnost NFL in dobili vrstice iz športnih stav v okrožju ter poskrbeli, da boste dobili vrednost za nogometne stave leta 2024. Nick Chubb si bo prizadeval skočiti naravnost odstopil od svojih slabih rezultatov leta v primeru, da Cleveland Browns obiščejo AFC-severnega tekmeca Baltimore Ravens znotraj 7. dneva lige NFL. Chubb vodi novo skupino znotraj dirke, ki ima 649 jardov, vendar je pridobil le 56 proti The newest Združeno kraljestvo pred tednom dni, odkar je Cleveland doživel tretji zaporedni poraz. Novi Ravens imajo prednost 6,5 točke v nasprotju z Brownsi v zadnji priložnosti 7. tedna lige NFL iz športne stavnice Caesars.

In zato Day 7 NFL sledi vsakemu trenutku, ko ga obravnavate skupaj s svojimi stavami za nekaj dni 7 NFL? Preden izberete dan 7 NFL ali NFL parlays, si zagotovite, da si ogledate najnovejše napovedi lige NFL in dobili boste navodila za stave, ki se bodo oddaljile od predstavljene zasnove računalnika SportsLine. Spodaj so uvodne kvote za 17. dan lige NFL za sezone lige NFL 2023.Lahko stavite na celotne potrebe v košarkarskih tekmah, celotno igro v oblekah za golf, celotne kroge v boju in podobno. To pomeni, da morate položiti 110 $, da boste lahko ustvarili odličnih 100 $ denarja. Omogoča najnovejšo športno stavo in nato naredi veliko rezervo na možnih možnostih, vendar nekatere dobijo slabšo maržo z zagotavljanjem -105 sledi športnih stav.

Del razvoja bi bil soglasje iz Las Vegasa za vaše vikend noči, skupni zneski pa so iz CG Technology. Vključno s tem, ko imate sami dobro igro s tremi ekipami, ki imajo popolne kvote +594, dobite 594 $, ko stavite sto $. Večina športnih stav pogosto izračuna možnost parlay, ko postavljate spletno igro, lahko pa uporabite tudi popolnoma brezplačen kalkulator možnosti parlay, da ugotovite, kako vključitev video igre, ki sicer izbriše, vpliva na celotno možnost.Kvote za Awesome Bowl skozi vse leto in favorit, ki si bo drugo leto prislužil novo prvenstvo, se ponavadi ustvarijo pred zadnjim Awesome Bowl zadevami odlično osebno. Kar zadeva igralne linije Awesome Bowl NFL, boste našli vrednost za denar tako, da boste na začetku sklenili lastne stave, vendar je čas, da naletite na vrednost tudi pri decembrskih metodah.

Novi Colts zagotavlja superzvezdnika Jonathana Taylorja takoj za Zackom Mossom, vendar bo Gardner Minshew začel s QB v nasprotju z Anthonyjem Richardsonom. Najnovejši Jets so izvedli spremembo, da bi imeli Jamesa Robinsona po poškodbi Hallwaya, toda Wilson bo moral okrepiti takoj, ko bo njihova druga sezona težka. Igra se lahko spusti nižje, da bi ugotovili, kako podajalec Jetsov Zach Wilson krmari s svežo angleško varnostjo. Ki ima presenetljivo osnovno 12-mesečno NFL superzvezdnika novinca Breecea Hallwaya zaradi hudega trganja ACL, bi se moral Nyc bolj zanašati na nov napad, da bi povzročil zločin. Pravzaprav ga ne manjka zaradi več kot treh stvari, kot je napad na Raiders 4. decembra – igra 11 video iger, kot je končnica. Torej, to je prvič, da sem postavil New orleans saints dobičkonosne in lahko dosežete najboljše stave, medtem ko je mesec 8 iz prejšnje sezone, in so samo zelo pripravljeni zapreti Raiders takoj spet prihajajo.