Що таке порно: шпаргалка з описом 40 найбільш улюблених видів фільмів у класифікації 18+

Очевидно, що порно фактично вже давно не вважається чимось скандальним. Люди не приховують того, що їм подобається порно, вони не соромляться цієї реальності. Згідно зі статистичними даними, понад 50% усього населення планети хоча б раз насолоджувалися фільмами для дорослих. Крім того, зараз не тільки фільми, але й відеоігри, картини, мюзикли обдаровані порнографічними матеріалами …

Порнографічний сектор набирає величезної енергії і може скласти конкуренцію навіть Голлівуду. Тут кожен неодмінно знайде щось своє, адже порнографічна продукція виробляється на будь-який смак і вибір, будь-якого стилю. Однак варто мати на увазі, що фільми для дорослих дуже рідко створюються в якомусь конкретному жанрі.

Тож перейдемо до порножанрів.

Домашнє порно (аматорське/аматорське кіно для дорослих).

Це відеокліпи, зняті аматорською камерою та розміщені в Інтернеті, де звичайні люди насолоджуються сексом, найчастіше у своїх власних домівках. Деякі з них ловлять удачу за хвіст і заробляють великі гроші, займаючись коханням із коханою для власного задоволення. Саме цей стиль зараз швидко набуває популярності та популярний серед прихильників порнографії.Прочитати про порно хентай На сайті

Мабуть, повністю розірвані тіла порнозірок і примітивні сюжетні лінії фільмів 18+ ​​зараз досить нудні для цільового ринку. У саморобному порно можна легко знайти реальні факти, непідробний секс, а не за рукописом. Тим не менш, ви повинні бути готові побачити, чого не вистачає в професійній порнографії: незграбності деяких рухів, не найпозитивнішого аудіо або домашніх улюбленців, які миттєво з’являються в кадрі.

Порнографія з вибаченнями.

Ми обов’язково поговоримо про вибачення досить популярних фільмів чи серіалів. Порнографічна індустрія не тільки виробляє нову порнографічну продукцію, але також добре працює тут. Режисери створюють порнографічні варіації майже всіх улюблених фільмів, які випускаються.

Порно за національністю.

Якщо ви є прихильником певного громадянства, після цього порнографічна індустрія також впоралася з вами в цьому. Порнографічні веб-сайти, по суті, пропонують окремим особам кілька розділів з порнографією, відсортованих за громадянством. Ви знайдете 18+ відео на свій розсуд з японками, мулатками, росіянками, німкенями чи навіть арабками.

Фільми з МІЛФ/МІЛФ.

Це жанр порнографії, який отримав таку назву через головних осіб сексуального характеру – дорослих жінок. Їй не потрібно бути чиєюсь справжньою мамою у відеокліпі. Основний момент полягає в тому, що між партнерами в порно є порівнянна різниця у віці: матуся повинна пишатися мамою різних інших акторів. І, очевидно, вона повинна бути гарячою.

Лесбійська порнографія.

Цей жанр неодмінно розкриє вам усі можливості гомосексуального сексу між жінками. Лесбійська порнографія залишається одним із найпоширеніших стилів у секторі порнографії як серед гомосексуальних жінок, так і серед гетеросексуальних хлопців і хлопців.

Порнографія для дорослих.

Цей жанр може представляти секс, де обидва супутники старші, або серед них може бути молодий.

Геї.

Стиль, до якого належить порно з гомосексуальними чоловіками. Існує своя система піджанрів: «Перший раз»; і “& ldquo; Зваблення гетеросексуального чоловіка” & rdquo; та інші

.

Великі бюсти. Цей жанр стоїть окремо від інших категорій порнографії на будь-якому великому порносайті. Сюди входять будь-які відео, включно з жінками з величезними чи великими бюстами.

Секс у громадських місцях.

Це може статися де завгодно: у дворі власного помешкання, у парку, посеред вулиці, у громадському транспорті… Без сумніву, усі відео в цій групі зібрані. Тому не варто напружуватися через головних героїв секс-дійства, адже в такому ролику люди з вулиці точно не будуть причетні до непристойних вчинків. Навпаки, можуть навіть брати енергетичну участь.

Феміністичне порно.

Цей жанр є одним із абсолютно нових, які нещодавно з’явилися. Так склалося, що чоловіки відіграють домінуючу роль у порноорганізації. Точку зору щодо того, на що повинні бути схожі фільми для дорослих, розробляють представники сильної статі. І феміністичне порно реагує на це новим поглядом і методом. Це стосується, в першу чергу, зірок і зірочок. Отже, заробіток на зйомках має бути рівним як для чоловіків, так і для жінок. Усі дії у фільмі для дорослих потрібно обговорювати з жінками. Рівна оплата праці та синхронізація з ними всіх хвилин у фільмі;

Секс утрьох.

Це окремий стиль, однак іноді він може поєднувати лесбійські, гетеро- та гомосексуальні стосунки.

Жіночий оргазм.

Зазвичай цей жанр позначають фільми зібраних жіночих кульмінаційних моментів. Іноді знімається з піснями.

Великий член.

Сценарій із цією категорією схожий на жанр «великі груди». Ця категорія складається з відео хлопців, які отримують задоволення від своєї композиції.

Анальний

Статеві контакти з інфільтратом в анальний отвір. Цей жанр є лише одним із найбільш затребуваних і зустрічається майже в кожному порнофільмі. Також лесбійські фільми з використанням секс-іграшок не є винятком.

Етична порнографія.

Ох, ці сучасні візерунки! Цей стиль порно відрізняється приємною атмосферою та характером колекції. Зірки в цьому стилі часто включають пари, хороших друзів або справжніх шанувальників.

Самозадоволення або Соло.

Категорія, що охоплює відео зі сценами жіночого чи чоловічого самозадоволення.

Оргії чи командний секс.

Командний секс можна назвати, якщо в ньому бере участь більше 3 осіб. Крім того, стать порнозірок може бути різною. Хоча цей жанр є самостійним, його часто можна знайти в таких класифікаціях, як «гей-порно» або «лесбіянки».

Порноанімація.

На жаль, не всі наші фантазії, пов’язані зі сексом, насправді можна розпізнати як реальну особистість. Швидше за все, тому цей жанр був винайдений. Анімаційні фільми представлені різноманітними, особливо виділяються японські мультфільми –- Хентай. Він поділяється на такі типи, як: Tentacle (сексуальні стосунки з тваринами, які мають фалічні щупальця), Bara та Yaoi (чоловічі гомосексуальні стосунки), Yuri (лесбійські інтимні стосунки), Futanari (включаючи гермафродити), Eroguro (складається зі сцен фізичного насильство), Лолікон і Сетакон (статеві стосунки з дітьми до 12 років);

БДСМ.

Мало хто розуміє, що ця абревіатура насправді означає: ланцюги (замок), верховенство, садизм, мазохізм. Фактично, це прямо згадує веб-контент порно цієї категорії. Більше того, не завжди інтимні стосунки можуть бути показані у фільмах. Прямо тут ви можете побачити демо-версії фетишів, зв’язаних компаньйонів, сцени приниження чи покарання. Умовно БДСМ-порнофільми можна розділити на два типи: maildom і femdom. Перша з цих груп складається з фільмів, у яких домінують чоловіки, а друга –- фільми, у яких домінують жінки.

Порно з трансгендерними людьми.

Фільми в цьому стилі зосереджені на сексі за участю драг-квін або трансгендерів. Часто це транссексуали.

Навчальний фільм для дорослих.

Категорія порно з’явилася не так давно. Він сильно відрізняється від звичайного фільму для дорослих, який не завжди відповідає дійсності. Основна місія академічної порнографії – показати людині, як правильно займатися сексом.

Мінет.

Прелюдія, ймовірно, з’являється практично в кожному порнофільмі на одному або додатковому рівні. Однак він додатково існує як окрема категорія.

Ретро порно.

Жанр охоплює порнофільми, зняті в основному у 80-90-х роках. Головна їхня відмінність полягає в тому, що актори порнографії того часу були ближче до простих людей, ніж сучасні дорослі кінозірки з ідеальною зовнішністю.

Порно з подвійним проникненням.

До цього жанру належать фільми, які містять сцени статевого акту одночасно в 2 розгортаннях: вагінальному та анальному. У цьому порноакторам можуть допомогти різноманітні секс-іграшки.

Що таке порно: шпаргалка з описом 40 найбільш улюблених видів фільмів у класифікації 18+

Бісексуали.

Фільми для дорослих, у яких порнографічні актори мають статеві зносини з чоловіками та жінками одночасно. Зазвичай це стосується командного сексу.

Міжрасовий секс.

До цього стилю відносяться фільми за участю агентів різних рас нашого світу. Часто внизу обігрується контраст: білошкірі та темношкірі зірки займаються сексом.

Жорстокий секс.

Цей стиль може бути самостійним, не входити до групи БДСМ.

Інтернет-камера або Live-Cam.

Категорія передбачає видимість певної спонтанності того, що відбувається в кадрі. Це не попередньо записані відео. Вибираючи цю категорію, ви, безсумнівно, матимете можливість «підглянути» для сексу з будь-якою парою або, можливо, для приватної інтернет-версії. Конструкції веб-камер добре заробляють, виконуючи бажання глядачів (мастурбуючи або танцюючи стриптиз) у реальному часі.

VR порнографія.

Поштовхом до цього жанру стала наявність на сучасному ринку досить економних VR-гаджетів (пристроїв віртуальної реальності) і винахідливості. Так почали з’являтися порно відео, які стирають межі між правдою та вигаданим онлайн-світом.

Камера-сюрприз.

Фільми для дорослих, які, очевидно, записані за допомогою прихованої відеокамери. Вони не мають високого рівня високої якості зображення.

Функція гри або косплей.

Фільми в цій категорії не обмежуються типовими кімнатними іграми, як-от учитель-учень, медсестра-пацієнт. Усе їх різноманіття існує саме тут, і зірки люблять позувати улюблених персонажів глядачів із книжок і екранізацій фільмів, на додаток до улюблених коміксів.

Кастування.

Одна з найпопулярніших порногруп. Ця категорія складається з відео з налаштованим розповсюдженням про зірок або актрис, які шукають роботу в порнографічній індустрії.

Романтичне порно.

Жанр визначається високою якістю фільмів для дорослих, підібраними звуковими доріжками, оформленням та акторською грою. Слід пам’ятати, що секс, знятий таким чином, більше схожий на заняття любов’ю, а не просто на статевий акт.

Кунілінгус.

Вид орального сексу, коли зовнішні статеві органи жінки стимулюються язиком партнера. Секс у цій категорії може бути як лесбійським, так і за участю чоловіка.

Гонзо порнографія.

У цій категорії камера розміщена в унікальний спосіб для досягнення ефекту, за якого відвідувач перебуває в самому фільмі для дорослих.

Фістинг.

Також серед найвідоміших класифікацій порнографії. Дорослий фільм у цьому стилі програмує метод сексу, коли численні пальці або стиснутий кулак вставляються в анус або вагінальну область.

Буккаке.

Цей жанр порно японського походження. Його основна відмінність і особливість полягає в тому, що кілька людей кінчають на одну порнозірку або зірочку.

Інцест.

Порнографія, яка зображує сексуальне партнерство між родичами. Ця категорія заборонена в багатьох країнах. Проте люди з порноіндустрії знаходять і тут обхідні шляхи, знімаючи та публікуючи в мережі, наприклад, секс між зведеними братами та сестрами.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.